Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Gençler Doyasıya Eğlendi!

Gençler Doyasıya Eğlendi!

5
0

GAT’ın “9. Gençlik Festivali” Gümülcine şehir meydanında yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gümülcine Şehir Meydanı’nda “9. Gençlik Festivali” yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tüm halkımız festival süresince hem yerel sanatçılarımızın hem de Mehmet Erdem’in seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Festivale katılan ve şehir meydanında olan herkes gecenin sonunda mutlu bir şekilde ayrıldı.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ve Genç Akademisyenler Topluluğu Yönetim Kurulu olarak festivalde bizleri yalnız bırakmayan yerel sanatçılarımıza bir teşekkürü borç biliriz.

Festivalin başlaması ile sahneye ilk olarak “DREAM TEAM” müzik grubu çıktı. Gruptaki sanatçıların seslendirdiği şarkılar ile başlayan festival halkımız tarafından büyük ilgi gördü.

İkinci olarak sahneyi Türkiyeli sanatçımız Mehmet Erdem aldı. Sanatçımızın söylediği şarkılara halkımız büyük ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı şehir meydanında bulunan herkesi gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.

Ayrıca “9. Gençlik Festivali”nin gerçekleşmesi için bizlere destek olan, yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımıza katkılarından dolayı minnettarız. Şehir meydanında bulunan halkımıza ise desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz