Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Genç Sporcuların Talepleri YTB Tarafından Karşılandı

Genç Sporcuların Talepleri YTB Tarafından Karşılandı

26
0

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’ndan Batı Trakya’da Azınlık futbol takımlarına spor malzemeleri yardımı yapıldı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkanlığı’nın himayelerinde, Gümülcine Türk Gençlerbirliği Birliği ve Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu aracılığı ile, Batı Trakya’da Rodop ve İskeçe illerinde amatör kümede mücadele eden Azınlık futbol takımlarına, bir ihtiyaç olan tüm spor malzemeleri hediye edildi.

Belediye Başkanları, Rıdvan Delihüseyin, Rıdvan Ahmet ve ve Önder Mümin’in talepleri üzerine, Yassıköy (İasmos) Belediyesi’nin Bulatköy takımına, Kozlukebir (Arriana) Belediyesi’nin Yaka Birlik ve Çelebiköy takımlarına, Mustafçova (Miki) Belediyesi’nin de Dolaphan, Bratankova ve Şahinspor takımlarına spor malzemeleri ulaştırıldı.

Gümülcine Türk Gençler Birliği tarafından yapılan açıklamada, “Takımlarımıza istek üzerine farklı kümelerde mücadele eden takımlarımıza da bu tür yardımların yapılabileceği gerekli kurumlar tarafından belirtildi. Bu bağlamda ilk olarak YTB Başkanını, T.C. Gümülcine Başkonsolosunu ve ilgili Belediye Başkanlarına teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz