Ana Sayfa Batı Trakya Haberler G.A.T. İSKEÇE VE KOZANİ TEŞKİLATLARINDA SEÇİM HEYECANI

G.A.T. İSKEÇE VE KOZANİ TEŞKİLATLARINDA SEÇİM HEYECANI

17
0

Batı Trakya’lı Üniversite öğrencileri, B.T.A.Y.T.D. Genç Akademisyenler Topluluğu çatısı altında teşkilatlanmaya devam ediyor.

GAT’lı gençlerin seçim heyecanı devam ediyor. Yunanistan’ın değişik bölgelerindeki Üniversitelerde eğitim alan Batı Trakyalı Türk gençleri, önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da yeni Yönetim Kurulllarını belirlemek üzere toplandı.

İskeçe ve Kozani bölgesinde gerçekleştirilen seçimlerle gençler kendi aralarında Yeni Yöneticilerini seçti. Yunanistan genelinde dayanışma içerisinde bir çalışma sergileyen gençler, sosyal alanda etkinlikler düzenleyerek birlik beraberliklerini pekiştiriyorlar.

G.A.T. İskeçe Teşkilatı 3. Genel Kurulu Seçimleri, 6 Aralık Cuma günü Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe şubesinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen olağan genel kurulda 2013-2014 Akademik Yılı İskeçe Teşkilatı Yönetim Kurulu belirlenmiş ve üyelerle yapılabilcek faaliyetler hakkında fikir alış-verişinde bulunulmuştur. Seçimler sonucu alınan kararlar doğrultusunda Yönetim Kurulu şu şekilde şekillendirildi.

Başkan: Berkant Kaşıkçıoğlu

Asbaşkan: İsmail Amet

Sekreter: Haldun Taha Tuna

Kasadar: Taner Mehmet

Halkla ilişkiler Sorumlusu: Yücel Eminoğlu

 

G.A.T Kozani Teşkilatı Seçimleri

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genç Akademisyenler Topluluğu Kozani teşkilatında seçimler yapıldı.

G.A.T Kozani Teşkilatı’nda seçimler 06 Aralık Cuma günü yapıldı. Olağan Genel Kurula katılan üyeler, Yönetim Kuruluna aday olan 5 kişiyi belirledi.

Yapılan seçimler sonucu yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

BAŞKAN: OĞUZ MUSTAFA

ASBAŞKAN: AHMET DEMiR

SEKRETER: GÜLŞAH HACI HALİL

KASADAR: MUTLU RAMADANOĞLU

HALKLA İLİŞKİLER: MEHMET KAŞİFOĞLU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz