Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GAT SEREZ TEŞKİLATI AYHAN KARAYUSUF’U ZİYARET ETTİ

GAT SEREZ TEŞKİLATI AYHAN KARAYUSUF’U ZİYARET ETTİ

13
0

Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Serez Teşkilatı 9 Mayıs 2013 tarihinde, Rodop Milletvekili Ayhan Karayusuf’a nezaket ziyaretinde bulundu. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“GAT Serez Teşkilatı Milletvekili Ayhan Karayusuf’u makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında teşkilat üyeleri günümüzde yaşadıkları sorunları, işsizliğin günden güne arttığını ve geleceklerinden kaygı duyduklarını dile getirdiler.

Milletvekili Ayhan Karayusuf, üçlü koalisyon hükümetinin bugün gençlere gerekli desteği vermekten kaçındığını, dolayısıyla binlerce gençin işsiz olduğunu vurguladı ve birçok üniversite mezunu gençlerin dış ülkelere göç ettiğini hatırlatarak hükümetin bir an önce gençlere iş sahası oluşturması gerektiğini söyledi.

Ayrıca Milletvekili A. Karayusuf, GAT yönetimi ve üyelerinin ana kuruluşları olan BTAYTD ile her zaman işbirliği içerisinde hareket etmelerinin doğru olacağını söyleyerek milletvekili olarak okuyan gençlerimizin her zaman yanında olacağını dile getirdi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz