Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GAT SELANİK ŞUBESİ’NDEN TÜRK AZINLIK KURUM VE KURULUŞLARINA ZİYARET

GAT SELANİK ŞUBESİ’NDEN TÜRK AZINLIK KURUM VE KURULUŞLARINA ZİYARET

20
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Selanik Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Batı Trakya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Noel tatili dolayısıyla Batı Trakya’ya gelen öğrencilerin oluşturduğu GAT Selanik Şubesi Yönetim Kurulu, İskeçe ve Gümülcine’de Batı Trakya Türk Azınlık Kurum ve Kuruluşlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiler. GAT Selanik Şubesi gençlerinin yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretler Batı Trakya Türk Azınlığı  tarafından olumlu karşılandı.

2014 yılının bitimine sayılı günler kala gerçekleştirilen anlamlı ziyaretlerden bir tanesi de, GAT Yönetim Kurulu üyelerinin Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etmeleriydi.

Öyle ki, genç kardeşlerimiz eğitim almak üzere Batı Trakya’dan uzakta yaşamlarını devam ettirseler de kalplerinin Batı Trakya’daki Türk Azınlığın haklı davasında olduğunu bir kez daha göstererek herkerse doğru yolun nasıl olması gerektiğini gösterdiler.

BİRLİK Gazetesi olarak, GAT Selanik Şubesi başta olmak üzere ülkemiz Yunanistan’ın değişik bölgelerinde ve Anavatan Türkiye’de eğitim gören tüm öğrenci kardeşlerimizin birlik beraberlik içerisinde olmalarını temenni eder, Yeni Yılın kendilerine sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini diliyoruz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz