Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar FÜRTH/NÜRNBERG BATI TRAKYA TÜRKLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

FÜRTH/NÜRNBERG BATI TRAKYA TÜRKLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

31
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun (ABTTF) üye derneklerinden Fürth/Nürnberg Batı Trakya Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 6 Mart 2016 Pazar günü dernek lokalinde seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin yaklaşık 40 üyesinin katıldığı genel kurulda geçmiş dönemin faaliyet raporunun görüşülmesininin ardından üyeler mali rapor üzerine görüşlerini dile getirdiler. Akabinde yapılan oylamada Mehmet Emin başkanlığındaki derneğin yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.

Geçmiş dönemin yönetim kurulunun ibrasının ardından mevcut başkan Mehmet Emin liderliğinde pek çok yeni üyenin katıldığı bir liste ile seçime gidilirken seçimler sonucu derneğin yeni yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu

Başkan: Mehmet Emin

Başkan Yrd.: Ahmet Muhacir

Genel Sekreter: Bülent İdrisoğlu

Kasadar: Özkan Mustafa

Lokal, Organizasyon ve Alışveriş Baş Sorumlusu: Mümin İbrahim

Lokal Sorumlusu: Berkan Özden

Lokal Sorumlusu: Serhat Mehmetoğlu

Derneğin genel kurulu yeni yönetim kurulu için yapılan seçimlerin ardından bir ilke imza atarak dernek bünyesinde bir kadınlar kolu kurulmasını da oy birliğiyle onayladı.

Kadınlar Kolu

Şennur Helvacı

Yeliz Şerif

Filiz Kayrak

Seval Ayvalı

Güler Mehmet

ABTTF Yönetim Kurulu olarak Fürth/Nürnberg Batı Trakya Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’mizin yeni seçilen yönetim kurulu başkanı ve üyeleri ile kadınlar kolu üyelerini içtenlikle tebrik ediyor, gerçekleştirecekleri çalışmalarda kendilerine başarılar diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz