Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU GÜNDEM GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ!

SİBEL MUSTAFAOĞLU GÜNDEM GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ!

13
0

Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı bayan Sibel Mustafaoğlu Gümülcine’de Gündem Gazetesini ziyaret etti.

18 Mayıs 2014 Yerel seçimlerinde aldığı 810 oyla Azınlık adayları arasında 7. sırada seçimi tamamlayan eski Rodop Vali Yardımcısı, PASOK Partisi Avrupa Parlamentosu Milletvekili adayı, “Eşitliğe İlk Adım” Listesi eski Başkanı ve son seçimlerde Yorgos Petridis’in listesinden aday olan bayan Sibel Mustafaoğlu Gümülcine’de Gündem Gazetesini ziyaret etti.

Bayan Sibel Mustafaoğlu şimdi ise Gümülcine Belediyesi’nde Bölgesel Ekonomik Kalkınmadan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak Başkan Yorgos Petridis tarafından göreve getirildi ve halka hizmet ediyor.

Mustafaoğlu, icraatlarının ilki olarak Gündem Gazetesini ziyaret etti. Ekonomik krizinin pençesinde zor günler geçiren özellikle işsiz gençler ve zor şartlar altında var olma mücadelesi veren Azınlık çiftçisi ve esnafı, sanatkarları tarafından Gündem Gazetesi’nde yayınlanan bu haber büyük ilgi gördü ve Batı Trakya genelinde geniş yankı buldu.

Bu haberin ardından şimdi tüm gözler, Belediye Başkanı Petridis ve Gümülcine Belediyesi’nde Bölgesel Ekonomik Kalkınmadan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı bayan Sibel Mustafaoğlu’nun, yoksul Azınlık ailelerinin kısıtlı imkanlarla kutladıkları ve yardım paketlerinin dağıtılmadığı, Kurban Bayramı sonrasında şimdi de yardıma muhtaç özellikle Azınlık ailelerinin kışı nasıl geçirecekleri üzere yaptıkları plan ve beklentilere çevrildi. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz