Ana Sayfa Batı Trakya Haberler EYALET BAŞKANI ARİS YANAKİDİS’TEN HARMANLIK MAHALLESİNE ZİYARET

EYALET BAŞKANI ARİS YANAKİDİS’TEN HARMANLIK MAHALLESİNE ZİYARET

13
0

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Aris Yanakidis ve beraberindeki bir grup meclis üyeleri, Harmanlık mahallesini ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili olarak Harmanlık Derneği yazılı bir açıklama yayınladı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Aris Yanakidis, Başkan Yardımcıları Ercan Hüseyin, Pavlos Damianidis, Eyalet Meclis Üyesi Suat Çolak, Gümülcine Belediye Başkanı Giorgos Petridis, Belediye Başkan Yardımcıları Levent İsmail, Ercan Köse, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Devecioğlu, Rıdvan Mollaisa ve DEYAK (Su İdaresi) Başkanı Dimitris Karastavros 9 Eylül 2012 Pazartesi akşamı Harmanlık mahallesini ziyaret ettiler.

Mahallemizi akşam saat 21.00’de ziyaret eden yöneticileri dernek yöneticiler ve mahalle halkı karşıladı. Mahalle halkı ve yöneticiler dernek lokalinde bir süreliğine sohbet ettiler. Devamında gerek Eyalet Başkanı Yanakidis, gerekse Belediye Başkanı Petridis mahallede yapılacak alt yapı çalışmalarını mahalle sakinlerine anlattılar ve ESPA programından bu çalışmalar için 3 200 000 evro ayrıldığını belirttiler.

Belediye ve DEYAK başkanları Harmanlık mahallesinin alt yapısı için kendileri tarafından hazırlanması gereken projelerin hazırlanıp Eyalet Başkanlığı’na gönderildiğini ifade ettiler. Eyalet Başkanı Aris Yanakidis ise belediye ve DEYAK tarafından hazırlanan projeler için ödeneğin ESPA’dan sağlanması için gerekli çalışmaların yapıldığını ve projeleri bizzat imzalandığı mahalle sakinlerine müjdeledi.  Bununla birlikte yöneticiler mahalle halkına hazırlanan projelerle ilgili belgelerden birer nüsha dağıttılar.

Yapılan açıklamalara göre bundan sonra ihale sürecine geçilmiştir. Yasal prosedür çalışmaya devam edecektir.

Eyalet ve belediye yöneticilerinden oluşan heyet mahallemizde yaklaşık bir saat kaldı. Harmanlık Derneği Yönetim Kurulu olarak mahallemizi ziyaret eden yerel yöneticilere Harmanlık sakinleri adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca uzun süreden beri dernek olarak takip ettiğimiz mahallemize yapılacak bu büyük hizmetin müjdesini bizzat kendilerinden duymak bizleri mutlu etmiştir.”

Kamuoyuna duyurulur.

YÖNETİM KURULU ADINA

BAŞKAN

İdris Hasan

GENEL SEKRETER

Fehim MUHTAR SALİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz