Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ETSO’YA İSKEÇE’DEN ZİYARET

ETSO’YA İSKEÇE’DEN ZİYARET

14
0

İskeçe‘de (Ksanthi) faaliyet gösteren Protagoras Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi CEO’su ve Ilea Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Konstantinos Leventis ve Şirket Müdürü Eleni Diafonidou, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Genç Girişimciler Başkanı Serkan Üner’i ziyaret etti.

Şirket CEO’su Leventis, aynı zamanda Selanik Genç Girişimciler Derneği ile de sıkı işbirliği içinde olduklarını ve iki ülkenin genç girişimcilerini bir araya getirecek ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi. Şirket Müdürü Eleni Diafonidou ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile yapılan bir önceki görüşmenin sonucunda işbirliği içerisinde çalışabilmenin mümkün olduğu kanısına varan Leventis, AB fonları aracılığıyla yapılacak ortak bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, özellikle genç ve kadın girişimcilere yönelik her türlü projede ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek Yunanistan’daki genç girişimcilerle yapılacak bir işbirliğinin her iki bölge ekonomisine fayda sağlayacağını belirtti. Üzerinde çalışılan projenin Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da takip edileceğini ve en kısa sürede sonuca ulaştırılacağını belirten Zıpkınkurt, özellikle mesleki eğitim alanında uzman bir kurum ile yapılacak bu çalışmanın çok daha faydalı olacağına değindi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serkan Üner de hem bu görüşmeden hem de mevcut devam eden genç girişimcilere yönelik diğer proje hazırlıklarına bir yenisini daha eklemekten dolayı son derece memnun olduklarını ifade etti. Proje çalışmalarından önce Yunanistan’daki genç girişimcilerle bir araya gelerek ortak paydalar üzerinde ön görüşmeler gerçekleştirmek istediklerini belirten Üner, kurul üyeleri ile konuyu paylaşıp bir çalışma ziyareti organize edeceklerini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz