Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar ESPELKAMP’TA “YENİ YILA MERHABA” EĞLENCESİ

ESPELKAMP’TA “YENİ YILA MERHABA” EĞLENCESİ

19
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 28 Aralık 2013 Cumartesi akşamı Espelkamp Batı Trakya Türk Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Aile Gecesi’ne katıldı.

ABTTF adına Başkan Halit Habip Oğlu ile ABTTF Disiplin Kurulu Başkanı İsmail Apti Oğlu’nun iştirak ettiği geceye üye derneklerimizden Hannover ve Çevresi Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Başkanı Özkan Reşit,  Gütersloh’taki iki üye derneğimiz Gütersloh Batı Trakya Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Süleyman ve Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı Trakya Türkleri Kültür ve Aile Birliği Başkanı Remzi Demir ile her iki derneğin yöneticileri katıldılar.

2013 yılına veda etmek, 2014’ü birlikte karşılamak amacıyla düzenlenen gecede selamlama konuşmasını ev sahibi Espelkamp derneğinin başkanı İbrahim Selamioğlu yaptı. Selamioğlu, tüm misafirleri selamlayarak 2014 yılına birlikte “Hoşgeldin!” demek amacı ile buluştukları gecede tüm misafirlere iyi eğlenceler diledi.

ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu tüm misafirler selamladı. 2013 yılının mutlu ve üzüntülü anları ile birlikte geride kaldığını ifade eden Habip Oğlu, 2014 yılının herkese sağlık, mutluluk, başarı ve bereket getirmesini dilediğini ifade etti. Batı Trakya Türk Azınlığı için 2013 yılını değerlendiren Habip Oğlu, 2013 yılında azınlık hakları bakımından bir ilerleme olmadığını söyledi. ABTTF Başkanı, 2014 yılında da azınlık için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

Espelkamp ve çevresinde yaşayan Batı Trakya Türkleri gecede buluştular. Batı Trakya Türkleri gece geç saatlere kadar hep birlikte eğlendiler.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz