Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ESKİŞEHİR’DE BATI TRAKYA’LI GENÇLERLE BULUŞTU

ESKİŞEHİR’DE BATI TRAKYA’LI GENÇLERLE BULUŞTU

25
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin, Eskişehir’de Batı Trakyalı Üniversite Öğrencileri ile bir araya geldi.

Buluşmada Genel Başkan ile birlikte Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Seyit Saitoğlu, İzmit Şube Başkanı Lütfü Bodur, BTTDD Eskişehir Temsilcisi İsmail Urgancı ve BTTDD İzmit Şubesi Gençlik Kolları üyeleri hazır bulundu.

Genel Başkan gençlerle buluşmasında yaptığı konuşmada “Bundan 10 – 15 yıl önce Eskişehir şubemiz aktif ve dinamik şubelerimizden biri idi. Fakat buradaki öğrenci sayısının azalması bu dinamikliği azalttı ve sonrasında da burayı temsilciliğe çevirmek zorunda kaldık.

Eskişehir Temsilcimiz olarak faaliyetlerine devam eden İsmail Urgancı bugün yanımızda, buradaki arkadaşlarımızla birlikte İzmit Şubemizin Gençlik kollarının organizasyonu ile bugün burada sizlerle buluşmak nasip oldu.

Son dönemde Eskişehir’deki iki üniversitemizde öğrenci sayısında ciddi bir artış var, buda temsilciliğimizin eski günlerine dönmesi için olumlu bir adım olacak gibi duruyor. Bunun bir vesile olmasını temenni ediyorum. İzmit şube başkanımızada gençlerle birlikte bugün burada bu ortamın oluşmasına verdiği katkı için kendisinede teşekkür ediyorum.

Sizler Batı Trakya Türk Gençleri olarak dava bilincine sahip, gelecekte hem doğduğumuz topraklarda, hem de anavatanda bu davayı sürdürecek ve Batı Trakya Türklerinin hak arama mücadelesine katkı koyacaksınız.

Bundan sonrada temsilciliğimiz aracılığı ile burada bir araya gelerek hem kendi içinizdeki arkadaşlığı pekiştirecek, hemde boş zamanlarınızda Batı Trakyalı gençler olarak birbirinize kol kanat gererek yardımcı olacaksınız.

Bizler de genel merkez olarak sizlere gerekli her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz” dedi.

Daha sonra sohbet oratmında devam eden buluşmanın sonrasında da İzmit’ten gelen gençler ile birlikte Eskişehir turu gerçekleştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz