Ana Sayfa Batı Trakya Haberler EROL KAŞİFOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EROL KAŞİFOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

32
0

BTTDD Genel Merkez Eski Başkanımız Opr.Dr.Erol KAŞİFOĞLU İstanbul’da ebedi ikametkahına uğurlandı.

Uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele eden, fakat hayatının son gününe kadar Batı Trakya davasına hizmeti bir görev bilerek mücadelesini sürdüren 49 ile 50. dönem Genel Başkanımız ve mevcut Genel Başkan Baş Danışmanımız Opr. Dr. Erol Kaşifoğlu ebedi ikametkahına uğurlandı.

Batı Trakya davası için yıllarca mücadele etti, Yunanistan tarafından vatandaşlıktan ıskat edildi, ancak inandığı hak, hukuk, insan hakları ve demokrasi yolundan asla sapmadı ayrılmadı, sonunda vakit saat geldiğinde de Hak’ka yürüdü.

Batı Trakya sevdalısı Rodop iline bağlı Çepelli köyünden olan BTTDD Genel Merkez Eski Başkanımız Opr.Dr.Erol KAŞİFOĞLU İstanbul’da yaşama veda etti. Cenaze töreni ailesinin yanı sıra yüzlerce sevenin katılımıyla gerçekleştirildi, Çatalca Ferhatpaşa Camisinde kılınan cenaze namazından sonra ebedi ikametkahına uğurlandı.

Cenaze törenine Batı Trakyalı eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, IRCICA Genel Direktörü Dr.Halit Eren, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, BTTDD Genel Başkanı Av.Necmettin Hüseyin eski Başkanlar ve yöneticilik yapmış dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda Batı Trakyalı katıldı.

Opr. Dr. Erol Kaşifoğlu (03.01.1958 – 02.06.2018)

03 Ocak 1958 tarihinde Gümülcine Çepelli köyünde doğdu. İlkokulu Çepelli Türk İlkokulunda 1969 yılında bitirdi ve eğitimine devam etmek üzere Türkiye’ye gitti. Ortaokul ve Lise eğitimini 1969-1976 yılları arasında Yalova Lisesinde tamamladı. 1976 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ne girdi.

1983 yılında Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Tıp Fakültesi’nde Genel Cerrahi Uzmanlığı eğitimine başladı. 1988 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu.

1990 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına kabul edildi.

1993 yılına kadar serbest hekim olarak çalıştı. 1993 yılından 2013 yılına kadar Çatalca Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekim olarak görev yaptı.

1987 yılında Yunan vatandaşlık yasasının ırkçı 19. maddesi uygulaması ile Yunanistan vatandaşlığından isteği dışında çıkarıldı.

1998 yılından 2004 yılına kadar Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez yönetiminde görev aldı. 28 Kasım 2004 tarihinden 3 Mayıs 2009 tarihine kadar Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’ne Genel Başkan olarak hizmet etti.

2005-2007 yılları arasında Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu Başkanlığı yaptı.

Batı Trakya Eğitim Sağlık Kültür Vakfı’nın kurucu mütevelli üyesidir. Aynı vakıfta yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. 2013 yılı Haziran ayında kamu görevinden kendi isteği ile emekli olarak ayrılmıştır.

Çalışma hayatının son zamanlarında kurucusu olduğu Kaşifoğlu Ortak Sağlık Güvenlik Çevre, Organizasyon, Tarım ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi’nde yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteydi.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

BİRLİK gazetesi ailesi olarak büyük başkan, Erol ağabeyimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanın Cennet olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz