Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ERDOĞAN SAİT, İSMET KADI HEDEFİ GÖSTERDİ, “KIRGINLIKLAR BİR KENARA ZAMAN BİRLİK BERABERLİK...

ERDOĞAN SAİT, İSMET KADI HEDEFİ GÖSTERDİ, “KIRGINLIKLAR BİR KENARA ZAMAN BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR” DEDİLER

13
0

Yassıköy Belediyesi BİRLEŞİM HAREKETİ Listesi Başkanı Erdoğan SAİT ve “DEMOKRATİK İŞBİRLİĞİ listesi İsmet Kadı ile birlikte Cuma Namazı’nı Yassıköy’de kıldılar. Bu birlik beraberlik tablosuna Yassıköy ve etraf köylerden Cuma Namazını kılmaya gelenlerden bu mutlu ve birlik beraberlik sergileyen tabloya destek geldi.

Cuma Namazı’nı T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener başta olmak üzere, Muavin Konsoloslar Adnan Öztürk, Alper Atak, Murat Ertaş, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif hep birlikte eda ettiler.

Yassıköy halkı başta olmak üzere namaz kılmaya gelenler camiyi tıklım tıklım doldurdu ve hep beraber dua ettiler. Cuma Namazı sonrasında hep birlikte yemek yiyen İsmet Kadı ve Erdoğan Sait, 24 Mayıs Cumartesi akşamı saat 21:00’da TEK Rumeli TV Kanalında yayınlanacak olan “Gündem Özel” Programına önemli mesajlar verdiler ve birlik beraberlik destek tablosu sergilediler. 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz