Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ERCAN HÜSEYİN: “HACIÖREN KÖYÜNDEN SONRA DEMİRÖREN KÖYÜNDEN DE ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞINA BAŞLIYORUZ”

ERCAN HÜSEYİN: “HACIÖREN KÖYÜNDEN SONRA DEMİRÖREN KÖYÜNDEN DE ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞINA BAŞLIYORUZ”

11
0

Doğu Makedonya Trakya Bölgesi Eyalet Başkan Yardımcısı Ercan Hüseyin Rodop ilinin dağlık bölgesindeki köy yollarında, ciddi çalışmalar başlattıklarını belirterek, konuyla ilgili olarak BİRLİK gazetesine açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağmur sebebiyle heyelan meydana gelerek, Hacıören köyü ve civar köy yollarının kapanmasına neden olduğunu söyleyen Eyalet Başkan Yardımcısı Ercan Hüseyin, Bölge Genel Sekreterliği’ne bağlı bir grup ekibin buradaki aksaklıkları ortadan kaldırmak için bir çalışma başlattıklarını ve sorunun giderildiğini ifade etti. Aynı şekilde Gerdeme yolu üzerine bir taş düştüğünü ve bu taşın kırılarak ortadan kaldırıldığını söyleyen Ercan Hüseyin daima, bölge halkının yararına yönelik her türlü çalışmalara hazır olduklarını belirtti.

“İlk defa Demirören köyünden de öğrenci taşımacılığına başlıyoruz”

Bölgede öğrenci taşımacılığına, ilk defa Hacıören köyünden başladıklarını hatırlatan Ercan Hüseyin, önümüzdeki Perşembe gününden itibaren de diğer balkan kolu köylerinden Demirören köyünden öğrenci taşımacılığına başlayacaklarını söyledi. Bunun bölge halkı adına çok önemli bir gelişme olarak gördüğünü, böylelikle çocukların Gümülcine’deki azınlık okullarına eğitimlerine devam etmelerini sağlayacaklarının altını çizen Başkan Yardımcısı Ercan Hüseyin son olarak şunları söyledi: “Bizler halkımız ne istiyorsa, onu yapmaya çalışıyoruz. Her konuda azınlığımızın yanında olmaya da devam ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz