Ana Sayfa Batı Trakya Haber Eğitim Toplantısında Azınlığı Temsil Ettiler

Eğitim Toplantısında Azınlığı Temsil Ettiler

1
0

BTAYTD Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Meltem Giritli ve BTAYTD üyesi Kerem Abdurahimoğlu, FUEN’in sanal ortamda düzenlediği “Organizasyon ve İletişim Yönetimi, Yararlı platformlar: avantajları ve dezavantajları” konulu toplantıya katıldı.

FUEN’in “Kendini Geliştir” programı’nın üçüncü modülü 10 ile 11 Temmuz tarihleri arasında  gerçekleştirildi. Kapasite geliştirme programı korona virüs nedeniyle çevrimiçi gerçekleştirildi. Bu çevrimiçi eğitimde katılımcılar “Organizasyon ve İletişim Yönetimi, Yararlı platformlar: avantajları ve dezavantajları” hakkında eğitim aldı.

Düzenlenen bu eğitim programına Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’ni (BTAYTD) temsilen Yönetim Kurulu Genel Sekreteri özel eğitimci Meltem Giritli ve BTAYTD Üyesi Yüksek Lisans öğrencisi Kerem Abdurahimoğlu katıldı.

FUEN başkanı ve AB parlamenteri Vincze Lorant’ın açılış konuşması ile başlayan webinar uzman sunumları ile devam etti. Webinar’ın ilk iki oturumunda dijital kampanya ve hedef kitleye dijital ulaşım yolları üzerine uzman Stefan Wacker tarafından bir sunum yapıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Webinar’ın son iki oturumunda ise uzman Peter Noordhoek, dernekçilik ve STK organizasyonculuğu, ve derneklerin sosyal yaşamda daha etkili olma yöntemleri hakkında geniş bilgi verdi. Farklı azınlık derneklerinden temsilcilerin hazır bulunduğu webinarda azınlık derneklerinin karşılaştığı sorunlar tartışıldı.

Etkinlik, son bölümde genel değerlendirme ve önerilerin paylaşılmasıyla son buldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz