Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ECZACI ERDEM HÜSEYİN KOZLUKEBİR BELEDİYESİ SEÇMENİNE MESAJ GÖNDERİYOR

ECZACI ERDEM HÜSEYİN KOZLUKEBİR BELEDİYESİ SEÇMENİNE MESAJ GÖNDERİYOR

21
0

Kozlukebir Belediye Başkan Adayı Eczacı Erdem Hüseyin, yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesinde yayımladığı bir duyuru ile Kozlukebir Belediyesi seçmenine açık yüreklilikle sesleniyor. Erdem, ekibi ile bölge halkının hizmetinde olduğunu belirtiyor ve seçimlere herhangi bir siyasi parti şemsiyesi altında katılmadığının altını çizerek bölgeye hizmet etmek istediğini belirtiyor.

DUYURU

“Saygı değer soydaşlarım;

Öncelikle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. 26 Mayıs 2019 yerel seçimleri yaklaşırken, ben ve listemizdeki ekip arkadaşlarımla birlikte bu hizmet yarışında her aday gibi Kozlukebir Belediyesi’nin yönetimine talip olduğumuzu sizlere duyuruyorum.

Değerli soydaşlarım;

bölgemizdeki sorunları kapsamlı bir şekilde çalışma yaparak tek tek tespit ettik. Var olan bu sorunlarla ilgili neler yapılabileceğinin değerlendirmesini yaptık, ekibimle birlikte mücadele yöntemlerini belirledik. Halkımız eğer bize bu görevi verirse, önümüzdeki dört yıl içerisinde, listemize oy vermiş veya vermemiş her kardeşimize hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm bölge halkımızın refahı için, sorunların çözümü için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyoruz.

Ben ve ekibim, bölge insanımızın ve azınlık insanımızın günlük yaşamlarındaki hassasiyetleriyle yakından ilgileneceğimizi, hak ve hukukunu gözeteceğimizin de bilinmesini istiyoruz. Yerel yönetimlerde partizanlıklar bir kenara, ben ve ekibim karşınıza her hangi bir parti desteği ve şemsiyesi altında çıkmıyoruz.

Ben şunun çok net tarafınızdan bilinmesini ve anlaşılmasını isterim; Belediye yönetimi ve hizmet anlayışında partilerden uzak bağımsız bir Belediye Başkanı olarak mücadelemi vereceğimden şüpheniz olmasın.

Tabii ki her insanın siyasi alanda ideolojisi olması doğaldır. Ben de sizin gibi, hatta Azınlığımız çıkarları doğrultusunda zaman zaman çeşitli partileri desteklemiş olabiliriz. Bu siyasetin ve insanın doğasında vardır. Dolayısıyla da Yerel Yönetimlerdeki seçimlere katılmak, halkımız tarafından parti propagandasının yapılması olarak algılanmamalıdır. Burada hedef bölge insanının teveccühü ve sevgi saygısına layık bir şekilde seçmenin, bölge insanının karşısına çıkabilmektir.

Bu duygu ve düşünceyle, önümüzdeki yapılacak olan yerel seçimlerde ben ve ekibimin her hangi bir siyasi partinin desteğine ihtiyacımız olmadığını, hatta bu gibi destek düşüncelerinin yanlış olduğuna inanıyorum.

Benim belediyecilik hizmeti anlayışımda, Başkan olan biri kimseyi ayırmadan, “ötekileştirmeden” halkına ve kardeşlerine hizmet sunmak zorundadır.

Değerli hanımefendiler, beyefendiler ve çok değerli siz bölgemizin gençleri ve yarınları, sizinle birlikte, sizlerin istek ve talepleri doğrultusunda hareket ederek bugüne kadar yapılamayanları birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. Onun için bu yapılacak olan seçimlerde sizlerin değerli oylarınıza talibim.”

Sağlık ve esenlikle kalın.

Teşekkürler

Kozlukebir Belediye Başkan Adayı

Eczacı Erdem HÜSEYİN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz