Ana Sayfa Yunanistan Haber Duvarlarına Yazılar Yazıldı!

Duvarlarına Yazılar Yazıldı!

3
0

Batı Trakya’da “meşhur” olan Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’na bağlı Siyasi İşler Bürosu’na saldırı yapıldı.

Anarşist grup üyeleri Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’na bağlı “meşhur” Siyasi İşler Bürosu’na saldırı yaptıklarını açıkladılar. Anarşist grup saldırıyı, müebbet hapis cezası alan ve 19 yıldır tutuklu bulunan vede açlık grevi yapan ve durumu fenalaşınca da İzdin (Lamia) devlet hastanesine kaldırılan 17 Kasım Terör Örgütü üyesi Dimitris Kufondinas’ı desteklemek için yaptıklarını açıkladılar.

Anarşist grup üyeleri sprey boya ile duvarlara yazılar yazdılar, yerlere feyvolanlar atarak hükümete tepkilerini bu şekilde gösterdiler.

Açıklama aynen aşağıdaki gibidir:

“DK’nin (Dimitris Kufodinas) son 18 yıldır bulunduğu Koridallos hapishanesine dönmesi talebiyle açlık grevinin başlamasının üzerinden 38 gün geçti. Hükümet net bir duruş sergiliyor: Devrimci Dimitris Kufodinas’ı yok etmek istiyorlar. Onu yok etmek istiyorlar çünkü hala toplumsal ayaklanma korkusunu hissediyorlar. Hayat kompozisyonunun sorumluluğu özellikle Vatandaşı Koruma Bakanlığı, Sofia Nikolau, Mihalis Hrisohoidis ve tabii ki tüm Miçotakilerle ilişkililere aittir. Zaten biz karşı saldırıya geçtik.

14/02 Pazar günü sabahın erken saatlerinde, Dışişleri Bakanlığı’nın İskeçe eski şehirdeki şubesine boya, feyvolan ve spreylerle saldırdık. Devlet, siyasi tutuklulara ve sınıfsal harekete dişlerini göstermeye devam ettiği sürece, toplumsal devrimin yolunu sermeye devam edeceğiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz