Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DÜRÜSTLÜĞÜYLE HALKIN GÜVENİNİ KAZANAN RIDVAN MOLLAİSA, BAŞKAN PETRİDİS TARAFINDAN YENİDEN BAŞKAN YARDIMCILIĞINA...

DÜRÜSTLÜĞÜYLE HALKIN GÜVENİNİ KAZANAN RIDVAN MOLLAİSA, BAŞKAN PETRİDİS TARAFINDAN YENİDEN BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

21
0

Rıdvan Mollaisa Gümülcine (Komotini) Belediyesi’nde yeniden Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Siyaset sahnesinde uzun yıllardan beri duruşu ve dürüstlüğüyle halkın güvenini kazanan Mimar-Mühendis Rıdvan Mollaisa, Başkan Petridis tarafından Gümülcine Belediyesi’nde yeniden Başkan Yardımcılığına getirildi.

Belediye Başkanı Yorgos Petridis, Mollaisa’yı Gümülcine Belediyesi Merkez ve bağlı olan köylerdeki altyapı ve teknik işlerden sorumlu olarak göreve getirdi. Kaldı ki Rıdvan Mollaisa bir önceki görevinde de başarıyla bu görevi yürütmüş, vatandaşlara içi boş vaatler ve yapılmayacak işleri sanki yapılacakmış gibi göstermeden dürüst siyasetçi kimliğiyle bu görevi layıkıyla yerine getirmişti. Ancak bir hizmetin yapılması gerektiği zaman inisiyatif almış ve gerekenin yapılması için kolları sıvamıştı.

Şimdi yeniden bu hassas görev, Belediye’nin ekonomik kısıtlı imkanlarına rağmen vatandaşların hizmet ve sorunlara çözüm bekledikleri bir dönemde Belediye Başkanı Petridis tarafından Başkan Yardımcısı olarak Rıdvan Mollaisa’ya devredildi.

BİRLİK gazetesi olarak görevinde başarılar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz