Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DR. SADIK AHMET’İN İSMİ KOCAELİ’NİN AKADEMİ LİSE İZMİT 2’İNCİ ŞUBESİNE VERİLDİ

DR. SADIK AHMET’İN İSMİ KOCAELİ’NİN AKADEMİ LİSE İZMİT 2’İNCİ ŞUBESİNE VERİLDİ

26
0

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Aliçavuş’un da katılımı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımını gerçekleştirdiği Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise ile dava adamı merhum Dr. Sadık Ahmet’in ismini ölümsüzleştirdi.

Açılıştan önce Genel Başkan Ali Çavuş, DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet, Uluslararası Köprü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’ne ziyarette bulundu ve Derneğin Başkanı Lütfü Bodur ve kasadarı Süleyman Durmuş ile Batı Trakya’nın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ardından Genel Başkanımız ve Onursal Başkan Işık Sadık Ahmet Merhum Liderimiz Dr.Sadık Ahmet’in Akademi Lise isim törenine katıldı. Ayrıca törene Batı Trakya Türkleri dernek, başkanları ve yöneticileri, Dr. Sadık Ahmet’in dava arkadaşları, büyükşehir yetkilileri, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Onursal Başkan ve merhum liderimizin eşi Işık Sadık Ahmet ve Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu açılış konuşması yaptılar. Konuşmalar da Dr. Sadık Ahmet’in hayatı ve verdiği mücadele vurgulandı.

Aynı günün akşamında açılış için gerçekleştirilen panele katılan Genel Başkan Ali Çavuş, yaptığı konuşmada Dr. Sadık Ahmet hakkında kapsamlı bilgi paylaşımlarında bulundu. Daha sonra müftülük, ekonomik gibi Batı Trakya’nın güncel problemlerine değinen Ali Çavuş DEB Partisi’nin geleceği hakkında ise hedeflerinin 10 yıl içinde Avrupa Parlamentosuna Milletvekili göndermek olduğunu vurguladı. Ayrıca Onursal Başkanımız Işık Sadık Ahmet’te panelde yapmış olduğu konuşmasında Sadık Ahmet’in hayatını anlattı.

Merhum Liderimiz Dr. Sadık Ahmet’in kurucusu ve ilk Genel Başkanı olduğu DEB Partisi olarak, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyetinin dört bir yanına Liderimizin adını yaşatmak amacıyla yapılan bu isim verme törenlerine sonsuz desteğimiz olduğunu belirtir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ve tebriklerimizi sunarız.

DEB Partisi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz