Ana Sayfa Batı Trakya Haber Dr. Ali Eminlatif: “Doktorlarımıza Teşekkür Ediyoruz”

Dr. Ali Eminlatif: “Doktorlarımıza Teşekkür Ediyoruz”

0
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Bursa’da yaşayan Batı Trakyalı doktorları misafir etti.

Uzun zamandır tüm dünyada etkili olan Covid Salgını nedenli ile her sağlık çalışanı gibi bu süreçte hayatları pahasına  canla başla mücadele eden doktor hemşehrilerine teşekkür eden BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, Şube Yönetimi olarak meslek hayatına Bursa’da devam eden Batı Trakyalı Doktorları  ağırlamaktan dolayı onur ve gurur duyduklarını açıkladı.

Bu kutsal mesleği icra etmekten dolayı kendisinin de son derece mutlu olduğunu ifade eden Eminlatif, sağlık çalışanları olarak son derece yorucu bir dönem geçirdiklerini ancak şartlar ne olursa olsun halka ve hemşehrilerine hizmet etmekten geri kalmayacaklarını belirtti.

Bursa’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da oldukça başarılı hemşehrilerimin bulunduğunu açıklayan BTTDD Bursa Şubesi 2. Başkanı Ramadan Eminoğlu ise, bugün burada çok sayıda  doktorumuzu buluşturduk, hem verdikleri mücadele için kendilerine teşekkür etmek hemde hemşehriler arasındaki işbirliğini geliştirmek adına güzel bir gün oldu. Katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederken salgın dönemindeki özverili mücadeleleri sebebi ile kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz dedi.

Her tecrübe ve uzmanlık alanından hemşehri doktorlar ile güzel bir organizasyon geçirdiklerini açıklayan BTTDD Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aziz Azizoğlu  ise mesleklere yönelik toplantıları devam ettirmek istediklerini bu arada son dönemdeki çalışmaları sebebi ile doktorlarımız kadar ailelerinin de büyük bir teşekkürü hakettiklerini açıkladı.

Dr. Ali Kadri Güveli, Dr. Serap Raif Latif,

Dr. Ali Eminlatif

Dr. Aykan Macır

Dr. Ayşe Hasan

Dr. Bünyamin Ayaz

Dr. Çağatay Ali

Dr. Erdinç Osman

Dr. Fatma Azizoğlu

Dr. İsmail Hüseyin

Dr. Mesut Kalyoncu

Dr. Mustafa Ramadan

Dr. Mustafa Şen

Dr. Nermin Mücahit Ayhan

Dr. Nihat Çakır

Dr. Orhan Eminlatif

Dr. Rabia Nizam

Dr. Seher Mustafa

Dr. Veysel Hasan ve

Dr. Zekiye Yavuz’un katıldığı toplantı mesleki tecrübelerin karşılıklı paylaşımı ve ileriki dönemdeki işbirliklerinin konuşulması ile sona erdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz