Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DOSTLUK EŞİTLİK BARIŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ İSTANKÖY’DE

DOSTLUK EŞİTLİK BARIŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ İSTANKÖY’DE

12
0

30 Ekim Salı günü Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet, Rodos’tan İstanköy’e geçip İstanköylü kardeşleriyle buluştular. İstanköy Müslüman Eğitim Kültür ve Kardeşlik Derneği Başkanı Mazlum Payzanoğlu tarafından karşılandılar. Dernek Başkanı ile birlikte, kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadıkları Germe semtine geçen Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelip İstanköylü Türk kardeşlerimizin sorunlarını dinleyip sohbet etti.

Sohbetin ardından Dernek Başkanı , DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş onuruna bir yemek verdi. Yemeğin ardından topluca derneğe geçildi. Dernek Başkanı Mazlum Payzanoğlu İstanköy’ün tarihi sürecini ve dernek faaliyetlerini anlattı.

Dernek ziyaretinin ardından, Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet kapatılan Türk Okulu’nu ve İstanköy’deki Cezayirli Gazi Hasan Paşa Camisi ile Defterdar İbrahim Efendi Camisi’ni  gezdiler. Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, İstanköy’deki temaslarını tamamlayarak akşam saatinde Rodos’a  döndü. Gösterdikleri alakadan ve misafirperverlikten dolayı başta İstanköy Dernek Başkanı Mazlum Payzanoğlu olmak üzere, tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve İstanköylü kardeşlerimize DEB Partisi olarak sonsuz teşekkürler ederiz.

DOSTLUK EŞiTLiK BARIŞ PARTiSi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz