Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DOMURUKÖY SPOR SALONU HALKA HİZMET VEREMİYOR

DOMURUKÖY SPOR SALONU HALKA HİZMET VEREMİYOR

19
0

Yaklaşık sekiz yıl önce Kozlukebir belediyesine bağlı Domruköy girişine sözde kapalı spor salonu adı altında bir bina inşa edildi. Bu konuyu Birlik gazetesi olarak tekrar ele almak istedik ve konuyla ilgili Kozlukebir belediye başkanı İbrahim Şerif ile bir görüşme yaptık.

Belediye başkanı İbrahim Şerif, bu binanın o dönemin Rodop Valisi Aris Yannakidis tarafından yaptırıldığını söyledi. Bu binanın Kozlukebir belediyesi ile hiç bir ilgisinin olmadığını belirten İbrahim Şerif; buna rağmen bu konuyu bizzat Eyalet Başkan Yardımcısı Pavlos Damianidis’e sorduğunu ve kendisinden cevaben de şimdilik bu binaya, maddi imkansızlıklardan dolayı hiç bir girişimde bulunamayacaklarını söylediğini belirtti.

Başkan İbrahim Şerif bunun üzerine Pavlos Damianis’e bu binanın kendilerine devredilmesini talep ettiklerini aktardı. Eğer bunun gerçekleşmesi halinde belediye yönetimi olarak bu salonun çeşitli amaçlarla kullanılmasına yönelik girişimlerde bulunabileceklerini ifade etti. Aksi halde belediye tarafından bu binanın kullanılmasına yönelik hiç bir girişimde bulunamayacaklarını ifade etti.

Son olarak Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, önümüzdeki günlerde tekrar bu konuyu yetkililere iletmek istediklerini sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz