Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DİKKAT! BU PEYNİRİ TÜKETMEYİN!

DİKKAT! BU PEYNİRİ TÜKETMEYİN!

27
0

Dikkat! bu peynir Batı Trakya bölgesindeki LIDL marketlerinde de satılıyor. Yunanistan Ortak Gıda Denetim Kurumu (EFET) Doğu Makedonya-Trakya Müdürlüğü Tüketilmemesi konusunda uyardı!

Yunanistan Ortak Gıda Denetim Kurumu (EFET) Doğu Makedonya-Trakya Müdürlüğü tarafından yapılan kontroller ve yapılan bir ihbar sonrasında, “ΓΑΛΠΟ 500 gr.” havası çekilmiş, vakum sistemiyle paketlenmiş 500 gramlık ambalaj içinde Keçi peyniri ve Feta beyaz peynir olarak Doğu Makedonya-Trakya bölgesinde satılmaktadır.

Ürünün üzerinde «Κατσικίσιο τυρί ΓΑΛΠΟ των 500 γραμμαρίων, σε λευκή πλαστική συσκευασία vacuum» yazıyor.

Ancak alınan örnek sonucunda laboratuvarda yapılan incelemelerden elde edilen sonuçlara göre, organoleptik özelliklerinde değişiklikler, sümüksü doku, koku ve mantar büyümesi tespit edildiği belirtiliyor.

Ürünün imalatı ve son kullanma tarihleri aşağıdaki gibi belirtilen Keçi peyniri Didimotiho – Orestiada (Dimetoka-Kumçiftliği) yolunun 1. kilometresinde ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ şirketi tarafından üretiliyor ve Yunanistan genelinde LIDL marketlerinde tüketiciye sunuluyor.

Yunanistan Ortak Gıda Denetim Kurumu (EFET) Doğu Makedonya-Trakya Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kullanım tarihleri ve parti numarası üzerlerinde yazılı söz konusu her iki ürünün insan sağlığına zararlı olduğu, bu sebeple ürünün toplatılmasına karar verildiği ve eğer ürünü satın almış olan vatandaşlar var ise ısrarla tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

 

“ΓΑΛΠΟ 500 gr. Keçi Peyniri”

Tüketim tarihleri ve Lot number

 

Bu da 500 gr. FETA Peyniri.

«Τυρί ΦΕΤΑ ΓΑΛΠΟ 500 γραμμαρίων.

Tüketim tarihleri ve Lot number

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz