Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DİMETOKA MÜSLÜMANLARI DERNEĞİ’NİN CAMLARINI KIRDILAR!

DİMETOKA MÜSLÜMANLARI DERNEĞİ’NİN CAMLARINI KIRDILAR!

11
0

Evros Dimetoka (Didimotiho) Müslümanları Spor, Kültür ve Eğitim Derneği’ne saldırı düzenlendi. Saldırıda Derneğin camları kırıldı.

Evros Dimetoka (Didimotiho) Müslümanları Spor, Kültür ve Eğitim Derneği’ne dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırganlar Derneğin camlarını kırarak derhal olay yerinden uzaklaştı. Dimetoka Polisi Dernek  Başkanı Süleyman Macur’u arayarak Derneğe saldırı olduğunu ve derhal kendisinin Derneğe gelmesini istedi. Bunun üzerine Derneğe giden Başkan Süleyman Macur saldırıyı bizzat yakından gördü. Kapıyı açıp içeriye giren Macur, yerde cam parçaları ve saldırıda kullanılan bir demir parçasını yerde gördüğünü belirtti.

Başkan Macur, BİRLİK Gazetesi’nin saldırı sonrasında Derneği ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şu açıklamalarda bulundu.

Süleyman Macur, “Burada Müslümanlığı yaşatmak istemiyorlar.” diyerek yetkililerden yardım istedi. Dernekte Kur’an kursu açtıklarını belirten Macur, daha önce de benzer saldırılar düzenlendiğini ve velilerin çocukları kursa göndermeye korktuklarını dile getirdi.

VİEDO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2ix1sj_dimetoka-muslumanlari-dernegi-camlarini-kirdilar_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz