Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DELİNASUFKÖY’DE SÜT KUZUSU’NA MAÇ OYNADILAR

DELİNASUFKÖY’DE SÜT KUZUSU’NA MAÇ OYNADILAR

15
0

Delinasuf Bekarlar Grubu ile Evliler Grubu’nun oluşturduğu futbol takımları dostluk maçında biraya geldi. Sahadan mağlup ayrılan Bekarlar Grubu, Evliler Grubu takımına iki kuzu ikram etti.

Gümülcine’de oynanan halı saha maçında Evliler Grubu takımı, Bekarlar Grubu’nu adeta gol yağmuruna tutarak sahadan 16-5’lik net bir skorla ayrılan taraf oldu.

Centilmenliğin, dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıktığı maç sonrası Bekarlar Grubu, Evliler Grubu’na iki kuzu ikram ederek, her iki takım oyuncuları yemekte biraraya geldi.

Bekarlar Grubu takımının teknik patronu aynı zamanda GAT Başkanı Ahmet Ali yemek sırasında yaptığı konuşmada, takım oyuncularını tebrik etti. Sporun bir kardeşlik oyunu olduğunun altını çizen Ali, tüm Batı Trakya gençliğini önümüzdeki günlerde GAT’ın düzenlediği Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na davet etti.

Bir zamanlar Kozlukebir futbol takımında lakabı ‘Rivaldo Ahmet’ olarak anılan ve başarılı bir performans sergileyen Evliler Grubu oyuncusu Delinasufköylü, Ahmet Hoca Ali de bu akşam köy gençleriyle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bu tür maçların köy halkını bütünleştirdiğini hatırlatan Hoca Ali, en kısa sürede aynı maçların tekrarlanmasını arzu ettiği söyledi. Ahmet Hoca Ali uzun yıllardan beri şu anda Kosova’da özel bir okulda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.

Diğer yandan aynı köyden olan ve şu anda Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Meclis Üyesi Ahmet İbram da Evliler Grubu takımında forma giyen oyuncular arasında yer aldı. Bir süre önce Kozlukebir Futbol takımı teknik direktörü ve takım kaptanlığı görevini yürüten Ahmet İbram, her iki takım oyuncularını tebrik ederek, Bekarlar Grubu oyuncularına verdikleri yemekten dolayı teşekkür etti. Delinasufköy gençlerinin başta futbol olmak üzere, diğer spor dallarına da özel ilgi gösterdiklerini kaydeden İbram, sporun gençler için vazgeçilmez bir tutku olduğunu söyledi. Son olarak UEFA Avrupa Ligi’nde Türk ekiplerinden Fenerbahçe’nin ülkemiz Yunanistan takımlarından Atromitos takımı ile eşleşmesine de değinen başarılı oyuncu İbram, Atromitos takımının iyi bir defansa sahip olduğunu ve bu yüzden çok zor gol yiyen bir takım olduğunu, ancak her şeye rağmen Fenerbahçe’nin turu geçen taraf olacağını sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz