Ana Sayfa Batı Trakya Haber Dedeağaç Limanını Ziyaret Ettiler

Dedeağaç Limanını Ziyaret Ettiler

4
0

AHEPA ve AUSA temsilcileri Dedeağaç limanını ziyaret etti.

Dedeağaç limanı, ABD ve Avrupa’dan AHEPA (The AHEPA University General Hospital) ve AUSA (Association of the United States Army) üyeleri tarafından ziyaret edildi. Resmi konuklar, ABD Ordusu personeli, limanda yeni oluşturulan tesislerde Yunan ve ABD’li subaylarla bir araya geldi.

Konuklar, limandaki üst düzey görevliler tarafından, Dedeağaç üssünün faaliyetleri hakkında ve aynı zamanda limanın hem Güneydoğu Avrupa hem de Akdeniz için sahip olduğu büyük jeopolitik değer hakkında bilgilendirildiler.

Bu önemli ziyarette AHEPA Yüksek Teşkilat Başkanı Jimmy Kokkotas, eski Başkan Yorgos Horiatis, Yunanistan’daki ABD Ordusu Derneği (Association of the US ARMY) Genel Sekreteri Andreas Zapounidis, AHEPA Kasadarı Savvas Tsivikos, İcra Direktörü Basil Mossaidis, AHEPA’nın Ulusal İşlerden Sorumlu Başkanı AHEPA Zenon Christodoulou, Avrupa Direktörü Giannis Mitropoulos, AHEPA Yunanistan Bölge Direktörü Konstantinos Varsamis, Direktör Yardımcısı Hristos Karapiperis, Yunanistan’daki ABD Ordusu Derneği üyesi ve Stuttgart’tan Penelope’nin (MeTera Daughters of Penelope“ e.V.) Kadın Kolları Başkanı Bayan Dimitra Kiakou hazır bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz