Ana Sayfa Yunanistan Haber Dedeağaç Hastanesi Koronavirüs Baskısını Hissetmeye Başladı!

Dedeağaç Hastanesi Koronavirüs Baskısını Hissetmeye Başladı!

2
0

Dedeağaç Hastanesi’nde Koronavirüs hastalarında artış yaşanması baskıyı arttırdı.

Koronavirüs vakaları Batı Trakya bölgesinde artmaya başlayınca Dedeağaç Hastanesi’nin yükü de artmaya başladı. Bunun neticesinde şu an itibariyle Dedeağaç Hastanesi’nde Koronavirüs tanısıyla 66 hasta tedavi görüyor.

Yeni verilere göre şu anda 66 Koronavirüs hastasından, 52’si Covid-19 Ünitesinde, 6’sı Özel Enfeksiyonlar Ünitesi’nde ve sekizi (8) Yoğun Bakım Ünitesi’nde olmak üzere hastanede tedavi görüyor.

Özellikle Batı Trakya bölgesinde koronavirüs vakaların yükselişe geçmesi nedeniyle, dünden bu yana hastane idaresinin yeni bir kararıyla, Yoğun Bakım Ünitesi’nin 16 yatağının tamamının Koronavirüs hastalarının hizmetine sunulduğu belirtiliyor.

Altı yatak kapasiteli Özel Enfeksiyonlar Birimi tamamen dolduğundan, dün hastanenin üçüncü katında hazırlanan üçüncü Covid-19 Ünitesi şimdiden ilk iki hastayı ağırladı.

Koronavirüs pandemisinde referans hastanesi olarak kullanılan Dedeağaç hastanesinde, yapılan son düzenlemelerin ardından mekanik destek ve entübasyona ihtiyaç duymayan 102 hastayı ve ağır vakaların tedavi edildiği Yoğun Bakım Ünitesi’nde 16 kişiyi barındırabileceği belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz