Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEDEAĞAÇ “DİMOKRİTOS HAVAALANI”NDA TEHLİKELİ ANLAR YAŞANDI!

DEDEAĞAÇ “DİMOKRİTOS HAVAALANI”NDA TEHLİKELİ ANLAR YAŞANDI!

20
0

Dedeağaç (Aleksandrupolis) “Dimokritos Havaalanı”nda tehlikeli anlar yaşandı. Aegean şirketine ait Airbus 320-100/200 tipi bir yolcu uçağı kalkışa geçtiği sırada pistin ortalarında bir martı uçağın türbinine girince büyük bir tehlike atlatıldı. Pilot sakin ve sağduyuyla davranarak pistin sonunda bulunan sigorta bariyerine çarpmazdan önce çok kısa bir mesafede uçağı durdurmayı başardı.

Uçağın durdurulmasında kuvvetli fren sisteminin devreye girmesi sonucunda uçağın içinde bulunan yaklaşık 100 yolcuya ait eşyalardan bazıları uçağın içine savrulurken neyse ki yaralanan olmadı.

Sabah saat 07:05’te Dedeağaç-Atina (Aleksandrupolis-Athina) seferini yapan A30141 sefer sayılı uçakta bulunan yolcular uçaktan sağlıklı bir şekilde tahliye edildi. Havaalanının bekleme salonuna geçen yolculara şirket tarafından sandviç ikram edildi. Yolcular daha sonra Selanik (Thessaloniki) “Makedonia Havaalanı”ndan Dedeağaç’a gelen şirkete ait bir uçakla Atina’ya uçtular. Hasar gören uçak ise şirket teknisyenleri tarafından bakıma alındı.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz