Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB: “BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

DEB: “BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

16
0

DEB Partisi, Eski Camii önündeki çöp konteynerleri ile taksi durağının kaldırılması ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Yazılı basın açıklamasında, Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı Giorgos Petridis’e çöp bidonları ve taksi durağını kaldırdığından dolayı teşekkür edilirken, bunların kaldırılması konusunda Belediye Meclisine konuyu defalarca taşıyan Gümülcine Belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” listesine hiç yer verilmemesi ise dikkat çekti. Çünkü bunların kaldırılmasını Gümülcine Belediyesi’nde sadece ve sadece Sibel Mustafaoğlu’nun Başkanı olduğu “Eşitliğe İlk Adım” listesi ısrarla istemiş, defalarca gündeme taşınmasına gayret göstermişti.

DEB’in yayınladığı yazılı açıklamada “Eski Camii önündeki çöp konteynerleri ile taksi durağını kaldırtan Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı Sayın Giorgos Petridis’e, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına teşekkür ederiz” ifadeleri dikkat çekti.

 

DEB Partisi’nden yapılan yazılı açıklama şu şekildedir.

BASIN AÇIKLAMASI

Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın sesine ve hassasiyetlerine kulak vererek, Eski Camii önündeki çöp konteynerleri ile taksi durağını kaldırtan Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı Sayın Giorgos Petridis’e, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına teşekkür ederiz.

Farklı kültürlere mensup insanların saygı çerçevesinde, kültür zenginliği içinde, mutlu bir toplum yaratma ve birlikte kaliteli bir yaşam standardı yakalama imkânları her zaman vardır. Yeter ki, farklılıklar bir zenginlik olarak algılansın. Yeter ki, her konuda bir iyiniyet yaklaşımı olsun. İnsanların sabırla birbirini dinleme özgüveni olduğunda, faklılıkları ötekileştirmeden, hukuk zemininde aşılamayacak, çözümlenemeyecek hiçbir sorun yoktur.

Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olarak bize uzanan her dost elini tutmaya hazır olduğumuzu, sorunları çözmek için hep iyiniyet taşıdığımızı, yapılan olumlu girişimleri takdirle karşıladığımızı ve sayın Petridis’e teşekkür ettiğimizi tüm kamuoyu ile paylaşırız.

DEB PARTİSİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz