Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ’NE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

DEB PARTİSİ’NE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

18
0

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Asbaşkanı Nihat OSMANOĞLU ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Asbaşkanı Cengiz PEÇENEK Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi’ne katıldı. 18 Haziran Cumartesi günü DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu’yla partinin İskeçe’deki bürosunda bir araya gelen iki derneğimizin asbaşkanları partimize resmen üye oldular.

 

B.T.T.Ö.B. Asbaşkanı Nihat OSMANOĞLU, DEB Partisi’ne katılmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, partimizin hak-hukuk-eşitlik ve demokrasi mücadelesinde her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.

B.T.A.Y.T.D. Asbaşkanı Cengiz PEÇENEK ise DEB partisinin toplumumuz için önemine vurgu yaparak partimize üye olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Her türlü yardıma hazır olduğunu belirten Cengiz PEÇENEK partimize çalışmalarında başarılar diledi.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ise iki güzide kurumumuzun Asbaşkanlarının partimize katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Partimiz her geçen gün daha da güçlenerek mücadelesine devam etmektedir. Bugün de iki önemli derneğimizin yöneticileri partimize üye olmuş ve bizlere güç katmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. Ozan Ahmetoğlu, partiye katılan Nihat Osmanoğlu ve Cengiz Peçenek’e parti rozeti hediye etti.

1947 İskeçe doğumlu olan ve iki yıldır B.T.T.Ö.B. Asbaşkanlığı görevini yürüten Nihat Osmanoğlu Batı Trakya Müslüman Türk azınlık eğitimine ve kültürüne kırk yıl hizmet etmiştir. Uzun yıllar İskeçe Türk Birliği ve Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği gibi kurumların yönetim ve denetim kurullarında görev alan Osmanoğlu yine bu kurumlarda faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korolarının çalışmalarına katılmıştır.

 

1976 İskeçe Koyunköy doğumlu olan ve 2011 yılının Ocak ayından beri B.T.A.Y.T.D. Asbaşkanlığı görevini yürüten Cengiz PEÇENEK ilköğretimini Koyunköy Türk Azınlık İlkokulu’nda tamamlamıştır. Ortaöğretimini Eskişehir Osmangazi Ortaokulu ve Hanife Ahmet Kanat Lisesi’nde tamamlayan Peçenek, Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz