Ana Sayfa Batı Trakya Haberler D.E.B PARTİSİNE ALMANYA’DAN KATILIM BAŞLADI

D.E.B PARTİSİNE ALMANYA’DAN KATILIM BAŞLADI

23
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) her geçen gün büyümeye ve layık olduğu yere yükselmeye devam ediyor. Batı Trakya’da yaşayan Türklerin partiyi kucaklaması devam ederken şimdi de Almanya’da yaşayan Batı Trakya Türkleri DEB Partisine üye olmaya başladı. Yıllık izinlerini geçirmek üzere Batı Trakya’ya gelen bizim gurbetçilerimiz başta Dernek yöneticileri olmak üzere DEB’e sahip çıkmaya başladılar. Almanya Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Aydın Ahmet Dostluk Eşitlik Barış Partisini ziyaret edip, partiye üye oldu.

DEB Partisinden bu üyelik ile alakalı yazılı bir açıklama geldi.

 

BASIN AÇIKLAMASI

Almanya Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Aydın Ahmet Dostluk Eşitlik Barış Partisini ziyaret edip, partimize üye olmuştur.

Yurtdışında yaşayan “Gurbetçi” Batı Trakya’lı soydaşlarımızın kendi çabalarıyla kurdukları dernekler aracılığı ile hem kendi hem de Batı Trakya Türk soydaşlarının sorunları ile ilgili çabalarını takdirle karşılıyoruz. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımızı dile getirirken yeniden yapılanma süreci içinde bulunduğumuz D.E.B Partimize üyelikleriniz bizleri daha güçlü edecektir. Siz yurtdışında çalışan kardeşlerimizi Partimize üye olmaya davet ediyoruz. Gelin bir olalım, diri olalım, sorunlarımızın çözümü noktasında dimdik duralım.

 

Dostluk Eşitlik Barış Partisi

Genel Merkezi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz