Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ’NDEN KETENLİK KÖYÜ’NE ZİYARET

DEB PARTİSİ’NDEN KETENLİK KÖYÜ’NE ZİYARET

16
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi İskeçe İl Teşkilatı Yönetimi 22 Ocak Pazar günü İskeçe’nin Balkan bölgesinde bulunan Ketenlik Köyü’nü ziyaret etti.

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet ziyaret çerçevesinde köy kahvehanelerini gezme ve vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. DEB Partisi yöneticileri Ketenlik Köyü’nde coşkuyla karşılandılar.

 

Ziyaretlerde söz alan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu DEB Partisi hakkında genel bilgiler verdi. Ahmetoğlu şu ifadeleri kullandı: “Bizler DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı olarak köy ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün Batı Trakya bölgesinin en büyük köylerinden, belkide en büyüğü olan Ketenlik Köyü’ndeyiz. Bugün burada böyle samimi bir ilgi ile karşılanmak bizleri memnun etti. Halkımızın bu ilgisi bizlere cesaret ve güç veriyor.

 

DEB Partisi azınlığın hakkını, hukukunu korumak ve sesi olmak hedefiyle çalışmalarını yürüten bir partidir. 2010 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilen kongreden sonra partimiz yeni bir döneme girdi. Geçtiğimiz Mayıs ayında İskeçe İl Teşkilatı büromuzu açtık ve İskeçe bölgesinde çalışmalarımıza başladık. Partimizin yapılanma ve örgütlenme çalışmaları devam ediyor.

 

Biz, azınlığımızın kendi özgün ve özgür siyasi sesinin, siyasi partisinin olmasının şart olduğuna inanıyoruz. Parti olarak ne kadar güçlü olursak sesimiz o kadar güçlü çıkar. Toplum olarak ciddi azınlık sorunları yıllarca olduğu gibi duruyor, çözüm bekliyor. Bunun yanısıra ekonomi, tarım, hayvancılık, işsizlik gibi meselelerde her geçen gün kötüye doğru bir gidişat var. Özellikle inşaat sektörünün içinde bulunduğu kötü durumdan dolayı, önemli bir kısmı inşaatlarda çalışan balkan kolundaki halkımız işsizlikle boğuşuyor. İşte DEB Partisi böyle zor bir dönemde insanımızın sesi ve kulağı olmak için çaba sarfediyor. Gelin sizlerde Ketenlikliler olarak bu mücadeleye katılın. Unutmayın ki DEB Partisi sizinle daha güçlü olacaktır.”

 

Parti yöneticileri köy ziyaretinde halktan gelen soruları da yanıtlayarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Köy halkının en büyük sorununun işsizlik olduğu gözlemlendi. Ketenlikliler DEB Partisi’nden işsizlik sorununun çözümü için katkı beklediklerini belirttiler.

 

İskeçe İl Teşkilatı yöneticileri Ketenlik kütüphanesini de ziyaret ederek burada gençlerle sohbet etme imkanı buldu. Ziyaret sırasında “Ketenlik Gençlik Festivalleri” Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İmam’a da DEB partisi adına bir plaket sunuldu.

Gerçekleşen köy ziyaretleri sırasında soydaşlara DEB Partisi hakkında genel bilgi veren broşürler ve partinin takvimleri hediye edildi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz