Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ YÖNETİM KURULU SEÇİLMİŞ MÜFTÜLERİ ZİYARET ETTİ

DEB PARTİSİ YÖNETİM KURULU SEÇİLMİŞ MÜFTÜLERİ ZİYARET ETTİ

9
0

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 9 Nisan Çarşamba günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Meteyi ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerifi ziyaret ettiler.

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 9 Nisan Çarşamba günü Genel Başkan Yardımcıları Ozan Ahmetoğlu ve Hasan Hasan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramadan Duban, Mustafa Trampa, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri İsmet Tüccar, Raif Usta, Gençlik Kolları Koordünatörü Mustafa Şargo, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Hint ve aynı zamanda Bağımsız Liste Başkanı Hüseyin Ahmetoğlu, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Meteyi ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerifi ziyaret ettiler.

Heyet Avrupa Parlamentosu seçimlerine hangi amaçla katıldıklarını anlatarak, faziletli müftülerin desteğini istediler.

Müftü Ahmet Mete seçimlere katılma kararının hayırlı olmasını dileyerek, birlik ve beraberliğin sağlanacağını umut ettiği bu seçimde DEB Partisi’nin yolunun açık olmasını diledi.

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif de, kendisinin de böyle bir mücadelenin içinden geldiğini beyan ederek, kararın hayırlı olmasını dileyerek, destek sözü verdi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş her iki Mütüye de desteklerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına kendilerine birer hediye takdim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz