Ana Sayfa Batı Trakya Haberler D.E.B. PARTİSİ YÖNETİCİLERİNDEN DEMİRCİK VE ŞAHİN ZİYARETİ

D.E.B. PARTİSİ YÖNETİCİLERİNDEN DEMİRCİK VE ŞAHİN ZİYARETİ

17
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ile Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu 5 Kasım 2011 Cumartesi günü İskeçe’nin Demircik ve Şahin köylerine ziyarette bulundu.

İlk olarak Demircik köyüne giden parti yöneticilerimiz burada akşam namazından sonra köylülerle sohbet etme imkanı buldu. Oldukça sıcak bir sohbet ortamının ardından parti yöneticileri bu yıl yeni kurulan Demircik Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp binası önünde Demircik Spor Kulübü başkanı sayın Tahir Ömer, kulüp yöneticileri ve futbolcuları tarafından karşılanan DEB Partisi heyeti daha sonra kulüp binasını gezmiş ve burada takım yöneticileriyle görüşme imkanı bulmuştur.

Görüşmede ilk olarak söz alan Demircik Spor Kulübü Başkanı Tahir Ömer D.E.B Partisi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Kulübün kuruluş süreci hakkında bilgi veren Tahir Ömer, kulübü oldukça zor şartlar altında kurduklarını ancak köy halkının desteğiyle bu zorlukları aşmaya çalıştıklarını ve güzel bir noktaya geldiklerini söyledi.

 

Daha sonra sözü D.E.B. Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş aldı. Genel Başkan Ali Çavuş, Demircik Spor Kulübünün başkanı ve yöneticilerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, D.E.B. Partisi olarak gençler için oldukça önemli bir yere sahip olan spor kulüplerine her zaman destek vermeye çalıştıklarını ve bu desteğin devam edeceğini belirtti. Ali Çavuş, gençleri partiye üye olmaya davet etti.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ise yaptığı konuşmada, spor kulüplerinin gençlerimiz için önemine değinerek bu tür çalışmaları takdir ettiklerini ve her türlü zorluğa rağmen spor kulüplerinin ayakta kalması gerektiğini vurguladı. Ozan Ahmetoğlu ayrıca başta işsizlik olmak üzere, bölgedeki sorunların yıllarca çözüme kavuşmadığını belirterek, DEB partisi olarak bölge için özel kalkınma programlarının hayata geçirilmesinin şart olduğuna inandıklarını söyledi. Ahmetoğlu, Demircik’teki internet bağlantısı probleminin de çözüme kavuşması gerektiğini kaydetti.

Görüşme ve konuşmaların ardından taraflar birbirlerine hediyeler sunmuştur.

Yöneticilerimiz en kısa zamanda Demircik Köyünü ve spor kulübünü tekrar ziyaret etmek istediklerini belirterek Demircik köyünden ayrıldı.

 

D.E.B. Partisi Yöneticileri daha sonra Şahin köyüne geçti.

Burada köy kahvelerini tek ziyaret eden parti yöneticileri , Şahin halkı ile sohbet etme imkanı buldu.

Şahin halkının gösterdiği ilgiden son derece memnun kalan parti yöneticileri en yakın zamanda Şahin köyünü tekrar ziyaret edeceklerini belirterek bölgeden ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz