Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ VE ABTTF, BAKEŞ VE GTGB’Yİ ZİYARET ETTİ

DEB PARTİSİ VE ABTTF, BAKEŞ VE GTGB’Yİ ZİYARET ETTİ

11
0

Dostluk, Eşitlik, Barış(DEB) Partisi ve Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 28 Ocak 2013 tarihinde Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni (GTGB) ziyaret etti. Ziyarette DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu’na DEB Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Özel Kalem Müdürü Aydın Ahmet, DEB Partisi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ahmet ve ABTTF Saymanı Sebaytin Mümin eşlik ettiler.

Batı Trakya Türk Azınlığı’nı temsil eden kurum ve kuruluşlar arasında işbirliğini güçlendirmek amacı ile DEB Partisi ve ABTTF’nin ve Gümülcine Türk Gençler Birliği ile gerçekleştirdiği görüşmede Mustafa Ali Çavuş ve Halit Habipoğlu, GTGB Başkanı Koray Hasan ile 2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Aynı amaç doğrultusunda 29 Ocak 2013 tarihinde Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ)’i ziyaret eden DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza ile görüştü. 2012 yılının değerlendirildiği görüşmede Mustafa Ali Çavuş, Halit Habipoğlu ve Cemil Kabza Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunlarının çözümüne yönelik olarak bu yılda gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikleri görüştüler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz