Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NDAN EDİRNE GEZİSİ

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NDAN EDİRNE GEZİSİ

14
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi İskeçe İl Teşkilatı 4 Mayıs Cuma günü Edirne’ye kültür gezisi düzenledi.

 

Büyük çoğunluğunu bayanların oluşturduğu yaklaşık 150 kişilik grup Edirne’nin tarihi ve kültürel güzelliklerini görme fırsatı buldu. İlk olarak Selimiye camiini ziyaret eden grup daha sonra ise Şükrü Paşa Müzesini gezdi.

 

Gezi çerçevesinde partinin İskeçe İl Teşkilatı yetkilileri, T.C. Edirne Valisi Gökhan Sözer’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete DEB Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi MYK üyeleri ve İskeçe İl Teşkilatı Yöneticileri İsmet Tüccar ve Ramadan Duban’ın yanısıra İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo katıldı.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ziyaret sırasında T.C. Edirne Valisi Gökhan Sözer’e partinin yeniden yapılanma süreci ve partinin Batı Trakya’da verdiği siyasi mücadele hakkında bilgi verdi. Ahmetoğlu son dönemde Edirne ile Yunanistan arasında geliştirilen ticari, turistik ve kültürel ilişkilerin önemli bir düzeye ulaşmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

T.C. Edirne valisi Gökhan Sözer ise DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı yetkililerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, Edirne’nin komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin en iyi şekilde ağırlayacağını dile getirdi ve parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ziyaret anısına Edirne Valisi Gökhan Sözer’e İskeçe Pazaryeri Camii’nin tablosu ile DEB Partisi’nin plaketini hediye ederken, İl Teşkilatı yöneticilerinden Ramadan Duban ise kendisinin hazırlamış olduğu “Hatim” isimli kitabı takdim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz