Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ, KİREÇÇİLER SPOR KULÜBÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ, KİREÇÇİLER SPOR KULÜBÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

13
0

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet 19 Kasım 2011 Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği ziyarette Kireççiler Spor Kulübü yöneticileri ile görüşme fırsatı buldu.

 

Ziyaret sırasında söz alan Kireççiler spor kulübü başkanı Mümin Kırali kulübün kuruluş aşaması hakkında bilgiler vererek sözlerine şöyle devam etti: “Bizler dernek olarak 2002 yılında kurulan bir derneğiz. Ancak bazı sıkıntılardan dolayı bu seneye kadar futbol takımı ile amatör liglere katılmayı başaramamıştık. Özellikle stad konusunda ciddi sıkıntılar yaşadık. Ancak verdiğimiz mücadele sonucunda bu yıl ile birlikte stad sorununu çözdük ve liglere başlamış olduk. Dostluk Eşitlik Barış Partisi İskeçe İl Teşkilatı Yöneticilerine gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.”

 

Daha sonra sözü DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu aldı. Kulüp yöneticilerine DEB Partisi hakkında genel bilgi veren Ahmetoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler DEB Partisi olarak gençlere ve spora büyük önem veriyoruz. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardığını düşünüyor ve sporun her branşının desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yine bu yıl kurulan bir başka takım olan Demircik Spor Kulübü’nü ziyaretimizin ardından bugün Kireççiler Spor Kulübü’nü ziyaret ediyoruz. Kireççiler Spor Kulübü yöneticilerine bizleri böyle güzel bir şekilde karşıladıkları için teşekkür ederiz.”

 

Ozan Ahmetoğlu ayrıca spor kulübünün yöneticilerini ve gençlerini DEB Partisine üye olmaya davet etti.

 

Daha sonra DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ahmetoğlu, Kireççiler Spor Kulübü Başkanı Mümin Kırali’ye parti adına bir plaket hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz