Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN YAKA BÖLGESİNE ZİYARET

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN YAKA BÖLGESİNE ZİYARET

15
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu 9 Aralık 2012 Pazar günü İskeçe’nin Yaka Bölgesi köylerinden Gökçeler’de gençlerle biraraya geldi.

Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo, Koordinatör Yardımcısı Ali Salihoğlu, Halkla İlişkiler Sorumluları Hüsniye Arabacıoğlu ve Leyla Salihoğlu ile Gençlik Kolu sekreteri Yıldız Azizoğlu’ndan oluşan ekip, Yaka bölgesindeki gençlerle görüşme fırsatı yakaladı.

Ziyaret sırasında DEB Partisi hakkında bilgiler veren Gençlik Kolu Koordinatör Yardımcısı Ali Salihoğlu şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bizleri burada karşılayan gençlere teşekkür etmek istiyorum. Bizler DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu olarak köyleri ziyaret ederek genç arkadaşlarımızla biraraya gelmeye devam ediyoruz. Daha önce Balkan ve Ova bölgesindeki köylerimizi ziyaret etmiştik bugün de Yaka bölgesindeki Gökçeler köyündeyiz. Ziyaretlerimizdeki amacımız öncelikle genç arkadaşlarımızı partimizin ve Gençlik Kolu’muzun faaliyetleri hakkında bilgilendirmetir. Ayrıca başlattığımız anket çalışmamızı da gençlerimize ulaştırmış oluyoruz. DEB Partisi azınlığımızın özgür ve bağımsız sesi olmayı hedeflemektedir. Parti yönetimi toplumumuzun geleceği olan biz gençlere büyük destek vermektedir. Bizler de aldığımız bu destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabii bizler gençler olarak İskeçe İl Teşkilatı yönetiminin gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine de katılıyoruz. Bizim açımızdan son derece verilmli ve öğretici oluyor. Önümüzdeki günlerde köy ziyaretlerimiz devam edecektir. Başlattığımız anket çalışması da biz gençler için oldukça önemlidir. Bu çalışmamıza katılan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Gelin hep beraber DEB Partisi’ne destek olalım, partimizin gücüne güç katalım.”

 

Ziyaret sırasında gençler, azınlığı ilgilendiren konular ve özelliklede eğitim konusu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuştur. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz