Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN MUSTAFÇOVA ZİYARETİ

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN MUSTAFÇOVA ZİYARETİ

20
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu köy ziyaretlerine devam ediyor.

DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo, Koordinatör Yardımcısı Ali Salihoğlu, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüsniye Arabacıoğlu ve Sekreter Yıldız Azizoğlu ve Gençlik Kolu’nun Ketenlik temsilcilerinden Sinan Hoçka’dan oluşan heyet 23 Aralık 2012 Pazar günü İskeçe’nin Balkan Kolu köylerinden Mustafçova’da gençlerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada DEB Partisi ve İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu hakkında bilgiler veren Koordinatör Mustafa Şargo şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bizleri burada güzel bir şekilde karşılayan Mustafçova gençlerine teşekkür etmek istiyorum. Bizler DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu olarak başlattığımız köy ziyaretlerimize bugün Mustafçova’da devam ediyoruz. Bu ziyaretlerdeki amacımız genç arkadaşlarımıza partimizi tanıtmak ve Gençlik Kolu’muzun faaliyetleri hakkında bilgi vermektir. DEB Partisi azınlığımızın haklı sesini özgür ve bağımsız bir şekilde duyurma gayreti içinde olan bir partidir. Partimizin yönetimi gençlere büyük önem veriyor. Bizler de yönetimimizden aldığımız güç ve destekle gençlerimizi biraraya getirmek, sorunlarımızı paylaşmak ve gelecekteki projelerimizi belirlemek amacıyla köylerimizi ziyaret ediyor ve gençlerimizle görüşüyoruz. Gittiğimiz her köyde gençlerimizin azınlık meselelerine bakış açısını gözlemliyoruz. Bu da bizler için ilginç bir deneyim oluyor. Biz gençler olarak azınlığımızı ilgilendiren konular hakkında ne kadar bilinçli olursak bu toplumun geleceği de o derece aydınlık olacaktır. Çünkü biz gençler bu toplumun geleceğini oluşturacağız. Büyüklerimizden mücadele bayrağını devralacağımız güne en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Bizim Gençlik Kolu olarak öncelikli amacımız gençler arasında birlik ve beraberliği sağlamak, gençlerimizi azınlık konularıyla tanıştırmak ve böylece toplumun daha da ileriye gidebilmesi adına ortak projeler üretilmesine öncü olmaktır. Bunların gerçekleşebilmesi için bölgemizdeki gençlerin güçlü bir birliktelik sağlaması gerekiyor. Bizler bunun DEB Partisi Gençlik Kolu çatısı altında gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Ben bir kez daha bugün bizleri burada böyle güzel bir şekilde karşılayan Mustafçovalı arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.”

Bu arada Mustafçovalı genç bayanlar ise köydeki bir evde Gençlik Kolu Yöneticileri ile biraraya geldiler. DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu’nun bayan yöneticileri Hüsniye Arabacıoğlu ve Yıldız Azizoğlu, burada genç bayanlara DEB Partisi ve İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu hakkında bilgiler vererek köyde yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldılar. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz