Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN KARAÇANLAR ZİYARETİ

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN KARAÇANLAR ZİYARETİ

10
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu Yöneticileri 1 Mart 2013 Cuma günü İskeçe’nin Yaka Bölgesi köylerinden Karaçanlar’ı ziyaret etti.

Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo, Koordinatör Yardımcısı Ali Salihoğlu, Sekreter Cem Salihoğlu, Kasadar Bilal İmamefendi ve Gençlik Kolu Karaçanlar Temsilcisi Gülistan Çilingir’den oluşan heyet köyde gençlerle bir araya gelerek sohbet etme imkanını yakaladı.

Ziyaret sırasında söz alan Koordinatör Mustafa Şargo DEB Partisi ve Gençlik Kolu’nun faaliyetleri hakkında genel bilgiler verdi. Mustafa Şargo şu ifadeleri kullandı: “DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu olarak bir süre önce bir anket çalışması çerçevesinde köylerimizi ziyaret etmeye başladık. Daha önce İskeçe’nin her bölgesinden köylere ziyaretlerde bulunduk ve gençlerimizle görüştük. Bugün Yaka Bölgemizin büyük köylerinden Karaçanlar’da gençlerle biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri en güzel şekilde karşılayan Karaçanlar Köyü’nün gençlerine teşekkür ediyorum.”

Ziyaret sırasında gençler son dönemde azınlığı ilgilendiren sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz