Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ: “ÇİFTÇİLERİN VERDİKLERİ DEMOKRATİK MÜCADELEYİ DESTEKLİYORUZ”

DEB PARTİSİ: “ÇİFTÇİLERİN VERDİKLERİ DEMOKRATİK MÜCADELEYİ DESTEKLİYORUZ”

19
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, çiftçilerin verdikleri mücadeleyi destekleyen bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi olarak çiftçilerin haklı talepleri için verdikleri demokratik mücadeleyi destekliyoruz” ifadelerine yer veriliyor.

BASIN AÇIKLAMASI    

Hayata geçirilmek istenen yeni ve ağır ekonomik önlemlere karşı mücadele eden ve kötü gidişata dur demek için sesini yükselten çiftçilerimizin sesinin bir an önce dikkate alınması şarttır.

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi olarak çiftçilerin haklı talepleri için verdikleri demokratik mücadeleyi destekliyoruz. Tarım sektörünün ayakta kalması, ülkemizin kırsal bölgeleri ve köyleri için hayati öneme sahiptir.

Tüm ülkemizi etkileyen, her geçen gün artan ve özellikle de Trakya bölgesinde korkunç boyutlara ulaşan işsizlikle mücadele edebilmek amacıyla tarım ve hayvancılık sektörünün desteklenmesi için gerekli adımlar zaman harcamadan atılmalıdır. Tarım ve hayvancılığa yapılacak desteğin bölgemizdeki işsizlikle mücadelede büyük öneme sahip olduğunu vurgulamak isteriz. Bu amaçla DEB Partisi olarak çiftçilerimizin halkı taleplerini desteklediğimizi belirtiyor, hükümete çiftçilerle gerçek bir diyaloğa girmesi çağrısında bulunuyoruz.

DEB PARTİSİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz