Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ POŞPOŞ MEZARLIĞI’NA SALDIRIYI KINADI

DEB PARTİSİ POŞPOŞ MEZARLIĞI’NA SALDIRIYI KINADI

18
0

Gümülcine’deki Poşpoş Mezarlığı 16 Şubat gecesi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yine saldırıya uğradı. Dostluk Eşitlik Barış Partisi, Poşpoş Mezarlığı’nın bir yıl içinde iki defa saldırıya uğramasını kınadı.

 

BASIN AÇIKLAMASI

Gümülcine’deki Poşpoş Mezarlığı 16 Şubat gecesi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yine saldırıya uğradı.

Kalkanca Kültür Derneği Başkanı Sayın Hasan Ali Çakır’ın vermiş olduğu bilgiye göre «saldırı» mezarlığı ziyaret edenler tarafından farkedilmiş olup,bu durum anında gerekli mercilere iletilmiştir.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Ali Çavuş haberi alır almaz mezarlığı ziyaret ederek, verilen zararı yerinde inceleyip tespit etti. Poşpoş mezarlığının yaklaşık bir yıl içinde ikinci defa saldırıya uğramasını Dostluk Eşitlik Barış Partisi olarak şiddetle kınıyoruz.

Poşpoş ve Kalkanca Mahalleleri sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Mezarlık, Camii gibi değerlerimize zarar vermek isteyenler şunu çok iyi bilmeli ki, bu tür saldırılar bizleri asla ürkütemez ve sindiremez.Vatandaşı bulunduğumuz ülkemiz Yunanistan can güvenliğimizi, bizde maneviyatı yüksek olan değerlerimizi korumakla hükümlüdür. Dostluk Eşitlik Barış Partisi olarak bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenlerin acilen yakalanmasını, adalet önüne çıkartılmasını ve gerekli cezanın verilmesini ilgili makamlardan bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz