Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ: “LİDERİMİZ DR. SADIK AHMET’İ VEFATININ 17. YILINDA ANIYORUZ”

DEB PARTİSİ: “LİDERİMİZ DR. SADIK AHMET’İ VEFATININ 17. YILINDA ANIYORUZ”

13
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi’nin (DEB) kurucusu Dr. Sadık Ahmet, ölümünün 17. Yılında törenle anılacak. Bu anma töreni ile ilgili DEB Partisinden yazılı bir açıklama yapıldı.

“LİDERİMİZ DR. SADIK AHMET’İ VEFATININ 17. YILINDA ANIYORUZ”

Dostluk Eşitlik Barış Partisi’nin kurucusu, Batı Trakya Türkü’nün Lideri, Merhum Dr. Sadık Ahmet’i vefatının 17. Yılında hasretle, hürmetle ve rahmetle anıyoruz.

Batı Trakya Azınlığı için hayatının bir bölümünü mahkemelerde, hapislerde geçiren yürekli dava adamı merhum Dr. Sadık Ahmet’in bedenen kaybetmiş olabiliriz, fakat fikren hala kalplerimizde yaşadığını, onun hedeflediği yoldan yürüyerek dünyaya gösteriyoruz. Onun olanca gücüyle verdiği kimlik savaşını DEB Partisi ve Batı Trakya Türk Azınlığı olarak devam ettiriyoruz.

Merhum Dr. Sadık Ahmet’in hangi amaçla İmza Kampanyası başlattığını, hangi gaye ile Bağımsız Güven Listesi’ni kurduğunu, daha sonra hangi düşünceyle Dostluk Eşitlik Barış Partisi’ni kurduğunu en az Batı Trakya Türk Azınlığı kadar bilenler, onu antidemokratik yüzde üç barajı getirerek durdurdular. Fakat Batı Trakya Türkü’nün ona duyduğu sevgiye bir baraj getirmek mümkün olmadı. Bunu başaramadılar ve asla da başaramayacaklar.

Siyasi birikimi, bilgisi ve liderlik vasıfları güçlü olan Dr. Sadık Ahmet, Batı Trakya Türkü’nün kalbinde, uluslararası arenada ve Türk Dünyası’nda mücadelesiyle, düşünceleri ile yerini almış ve yaşatılmaya devam edilecektir.

 

DEB Partisi tarafından düzenlenen anma programı:

 

24 TEMMUZ SALI

-SAAT: 17:00  – DR. SADIK AHMET’in Gümülcine Kahveci Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni.

 

-SAAT: 19:00 – DR. SADIK AHMET için Gümülcine Eski Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulması.

 

-SAAT: 20:50 – DEB Partisi tarafından misafirlere verilecek iftar yemeği.          (Gümülcine Chris&Eve oteli)

 

 

25 TEMMUZ ÇARŞAMBA

-SAAT: 21:30 – DR. SADIK AHMET için İskeçe Aşağı Mahalle Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulması.

 

Batı Trakya Türk Azınlığı vefasını bir kez daha gösterip, Liderimiz Dr. Sadık Ahmet’in kabrine akın edeceğine olan inancımız tamdır.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi olarak Liderimiz Dr. Sadık Ahmet’in ruhu şad olsun diyor ve aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

 

DEB PARTİSİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz