Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ BASKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ’TAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

DEB PARTİSİ BASKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ’TAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

11
0

Batı Trakya Türkleri’nin ilk siyasal partisi olan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 17 Haziran’da yapılacak Yunanistan’daki genel seçimler öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

İkinci kez seçime giden Yunanistan’da Batı Trakya Türkleri’ni temsil eden Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile makamında bir araya geldi.

Önceki seçimde üç milletvekili çıkardıklarını ikinci seçimlerde de bunu korumak istediklerini ifade eden Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, bu noktada kendilerine her zaman destek veren ve yanlarında yer alan Başkan Mustafa Dündar’a da sonsuz teşekkürlerini sunduklarını söyledi ve Batı Trakya Türkleri adına Dündar’a teşekkür plaketini sundu.

Başkan Dündar, Batı Trakya Türkleri’nin seslerini duyurabilmeleri için mecliste yer almalarının büyük önem taşıdığını söyledi. Bunun hem Türklere hem de bölgeye büyük fayda sağlayacağını belirten Dündar,Yunanistan’da yaşanan ekonomik krizi de hatırlatarak “İnşallah komşumuz ekonomik krizden çıkar. Ekonomik ve komşuluk ilişkilerimiz her zaman olumlu ölçekte devam eder” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Dündar, bundan sonraki süreçte de her zaman desteklerinin devam edeceğini belirterek, 17 Haziran’da yapılacak seçimlerde DEB Partisi’ne başarılar diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz