Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ: ACINIZ ACIMIZDIR

DEB PARTİSİ: ACINIZ ACIMIZDIR

22
0

Dostluk, Eşitlik, Barış (DEB) Partisi Ankara’da yaşanan terör saldırısı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, “DEB Partisi olarak anavatan Türkiyenin Başkenti Ankarada gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer veriliyor.

BASIN AÇIKLAMASI

ACINIZ ACIMIZDIR

Anavatana başsağlığı diliyor, saldırıyı şiddetle kınıyor ve saldırıyı yapanları lanetliyoruz.

17 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Ankarada saat 18:31 sıralarında İnönü Bulvarı üzerindeki trafik ışıklarında askeri personali taşıyan servis araçlarının durduğu esnada bomba yüklü bir araç infilak ettirilerek düzenlenen menfur bir terör saldırısı sonucunda maalesef 28 kişi şehit düşmüş ve 61 kişi yaralanmıştır.

DEB Partisi olarak anavatan Türkiyenin Başkenti Ankarada gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Terörle bir hedefe ulaşmanın mümkün olmadığı herkesçe bilinen bir gerçektir. Terör masum insanlara zarar vermenin ötesine geçemez. Dünya topyekün teröre karşı kenetlenmelidir. İnsanlık tarihinin geliştirdiği medeniyet, insanlık dışı bu tür eylemlere müsaade etmemelidir. Bugün kendilerine çok uzak gibi görünen terör, bir gün hiç beklenmedik bir anda kendilerini de vurabilir. Bu sebeple aklı selim tüm çevreleri teröre karşı durmaya davet ettiğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz.

DEB PARTİSİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz