Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NDAN MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NDAN MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

23
0

DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı 24 Kasım 2014 Pazartesi günü Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Cemil Kabza’yı ziyaret etti.

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu başkanlığında İskeçe İl Teşkilatı Yöneticileri ve Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili adaylarından oluşan heyeti Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Cemil Kabza DEB Partisi heyetine Mustafçova Belediyesi hakkında bilgiler verdi. Bölgenin nüfusu, ekonomik ve sosyal yapısı ile ilgili heyeti bilgilendiren belediye başkanı ziyaretten dolayı DEB Partisi heyetine teşekkür etti. Cemil Kabza ayrıca Avrupa Parlamentosu seçimlerindeki başarısından dolayı da partinin yöneticilerini kutladı.

Daha sonra söz alan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ilk olarak Cemil Kabza’ya yeni görevinde başarılar diledi. Ozan Ahmetoğlu daha sonra DEB Partisi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ozan Ahmetoğlu Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın sorunlarının çözümü noktasında her türlü işbirliğine ve fikir alışverişine hazır olduklarını belirtti. Yapılan görüşmede son dönemde Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nı ilgilendiren konular değerlendirildi.

Konuşmaların ardından DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ziyaret anısına Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’ya bir tablo hediye etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz