Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ HÖH PARTİSİ GENEL BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

DEB PARTİSİ HÖH PARTİSİ GENEL BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

20
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 23 Ekim 2015 tarihinde Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Lütfi Mestan ile görüştü.

DEB Genel Başkanı Ali Çavuş, Lütfi Mestan’a Bulgaritan’da 25 Ekim 2015 tarihindeki seçimlerde başarılar diledi. DEB Partisi’nden şu yazılı açıklama yapıldı.

23 Ekim 2015 Cuma günü Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş 25 Ekim Pazar günü Bulgaristan’da yapılacak yerel seçim çalışmaları için Cebel’e gelen Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Sayın Lütfi Mestan ile görüşerek, seçimlerde başarılar diledi.

Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Lütfi Mestan’ı karşılamak üzere toplanan halka, her iki Genel Başkan da Cebel Belediye Başkanı Bahri Recep Ömer’in açılış konuşmasından sonra  hitap ettiler.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş yaptığı konuşmasında halkı selamlayarak Batı Trakya Türkleri’nin sevgi dolu selamını getirdiğini söyledi. Bulgaristanlı Türkler ile Batı Trakya Türkleri’nin arasına çekilen sınırların hiçbirşey ifade etmediğini, çünkü gönüllerde hiçbir sınır olmadığını ifade etti. Kırcaali’nin Balkanlar’ın  kalbi olduğunu, kardeş Parti Hak ve Özgürlükler Hareket’inin burada zaferle çıkmasını arzu ettiklerini belirtti. Birlik ve beraberlik içinde Kırcaali’de 25 Ekim seçimlerinde HöH’ün başarı ile çıkmasını gönülden dilediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz