Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÇORLU’DA TÜRK – YUNAN TİCARET KÖPRÜSÜ KURULDU

ÇORLU’DA TÜRK – YUNAN TİCARET KÖPRÜSÜ KURULDU

18
0

Kuzey Yunanistan’daki işadamları krizde eli kolu bağlı durmuyor ve Türkiye ile iş yapma imkanlarını araştırmak üzere ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası Başkanı Dimitris Simeonidis ve Alpha Plan Consultants Danışmanlık Şirketi yetkilisi Aleksiadis Kleovulos, Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Gönül, Cevat Sevim ve Hüseyin Ersoy hazır bulundu.

Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası hakkında bilgi veren Başkan Dimitris Simeonidis, Oda üyelerinin Türkiye’nin potansiyelini yakından görebilmeleri konusunda oldukça istekli olduklarını dile getirerek, Türkiye ile Yunanistan’ın yatırım ve ticaret açısından iki önemli ülke olduğunu, bunun çok iyi değerlendirilmesinin gerektiğini söyledi.

Komşu ülkeler ile ticarette önemli adımların atılmasından yana olduğunu söyleyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün “Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası olarak yurt dışı işbirliği ve yatırım fırsatlarını araştırıyoruz. Bu fırsatları üyelerimizle paylaşarak işbirliği olanaklarını sağlıyoruz. Birlikte yapılacak çalışmalarla iki ülke arasındaki ticari köprüleri güçlendireceğimize inanıyorum” dedi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz