Ana Sayfa Yunanistan Haber Çok Sert Konuştu: “Önce Yakacağız, Sonra Kim Olduğunu Soracağız”

Çok Sert Konuştu: “Önce Yakacağız, Sonra Kim Olduğunu Soracağız”

1
0

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros çok sert konuştu. Korgeneral Floros, “Kim ayaklarını toprağa basarsa, önce onu yakacağız sonra da kim olduğunu soracağız” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros oldukça sert bir üslup kullandı ve “Kim ayaklarını toprağa basarsa, önce onu yakacağız sonra da kim olduğunu soracağız” dedi.

Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros şu sözleri sarf etti.

“Türkler davranışlarıyla ülkelerindeki gelişmeler hakkında büyük bir sinirlilikle kendilerini ele veriyorlar. Bir zamanlar imparatorluk hükmü sürmüş olan tüm ülkeler, anıları ile ilgili davranışlar sergiliyorlar. En azından onların durumunda, bu büyük bir istikrarsızlığa neden oluyor.

Silahlı Kuvvetler, Donanma ve Hava Kuvvetleri ile oluşturulmuş bir ordu. Onlara karşı koymak çok zordur ve onlara kim karşı koyarsa çok pahalıya mal olur ve komşular bunu bilir.

Herkes Türkiye ile yüzleşmekten kaçınmaya çalışıyor, ancak Fransızlarla ilgili yaşanan olay, onları hiçbir sorun olmadığını iddia etmeyi bırakmaya mecbur etti.

Türkiye şimdi artık birçok ulusal çıkarları taciz ediyor. İsrail, Suriye, Mısır, Fransa, Libya’nın büyük bölümü, Kıbrıs ve Yunanistan. Birçok devleti rahatsız ediyor.

Erdoğan söylediklerini yapıyor ve biz de söylediklerimizi yapıyoruz. Evros’ta (Meriç), adalarda ve açık denizde ne yapacağımızı kesinlikle iyi biliyoruz. Silahlı Kuvvetler ile ilgili ne olacağını ve nasıl olacağını tam olarak biliyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz