Ana Sayfa Yunanistan Haber Çocuklarımızı Zehirleyeceklerdi, 500.000 Ecstasy Uyuşturucu Hap Bulundu

Çocuklarımızı Zehirleyeceklerdi, 500.000 Ecstasy Uyuşturucu Hap Bulundu

0
0

Gümülcine Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi ekipleri koordineli bir operasyon kapsamında 500.000 ecstasy uyuşturucu hap buldu ve el koydu. Yapılan operasyonda  uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir çetenin 3 üyesi tutuklanırken, çetenin bir başka üyesi de tespit edildi.

25-9-2020 tarihinde Selanik vilayetinde Gümülcine Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Ekibi polisleri tarafından düzenlenen ve uyuşturucu kaçakçılığında faaliyet gösteren suç örgütünün üç (3) üyesinin tutuklanmasıyla sonuçlanan organize bir operasyon düzenlendi.

Bir Yunanlı ve iki yabancı uyruklu hakkında ceza davası açılırken, başka bir Yunanlının da tespit edildiği belirtiliyor.

Daha spesifik olarak, Yunanistan’da ve özellikle kuzey Yunanistan bölgelerinde önemli miktarda uyuşturucu ticareti yapan bir çetenin faaliyetlerine ilişkin kapsamlı bir polis soruşturma ve takibin ardından, polis ekipleri koordineli bir operasyon tasarladı ve yapılan operasyon sonucu çetenin çökertildiği ifade ediliyor.

Özellikle, polis tarafından durdurulan aracın içinde yapılan kapsamlı arama sırasında, toplam 180.000 ecstasy tableti içeren on sekiz (18) naylon paket bulundu.

Kapsamlı soruşturmaların devam etmesi sonucu, Selanik Emniyet Müdürlüğü Selanik Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, çetenin diğer iki üyesini yakaladı ve kullandıkları araçta yapılan aramada toplam 320.000 ecstasy uyuşturucu tableti içeren elli yedi (57) naylon paket bulundu.

Yakalanan çete üyelerinin evlerinde yapılan aramalarda polis, 1 adet ses tabancası, 5.200 euro ve cep telefonlarına el koydu. Ayrıca bir adet kamyonet ve otomobile de el konuldu.

Çete örgütü üyelerinin eylemlerinden, örgütün elde edeceği rakamın 10.000.000 euro olarak tahmin ediliyor.

Gümülcine Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Ekibi olayla ilgili ön soruşturma yürütüyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz